Om fruit ninja

Att spela mobilspel är något som inte ska kräva någon vidare ansträngning utan något som för det mesta bara finns i ens liv för att vara kul och avslappnande. Efter en stressig dag på jobbet eller i skolbänken behöver man nämligen ofta ta det lugn och att få sätta sig ner i lugn och ro tillsammans med mobilen en stund slår sällan fel. Ett av de mer populära mobilspelen idag är fruit ninja som är ett mobilspel som har funnits ute på marknaden sedan 2010.

Det idag mycket populära spelet släpptes från första början bara till androidanvändare men har genom åren som gått växt så mycket i popularitet så att spelet idag finns tillgängligt för de flesta som bland annat till de som använder: IOS, windows, xbox 360 och playstation. Spelet är egentligen väldigt simpelt men kanske är det just därför som så många gillar att spela fruit ninja och väljer just det spelet framför så många andra spel.

Var snabb som en ninja

Spelet går ut på att man med hjälp av ett blad (knivblad) har i uppgift att skära olika frukter i mitten. Frukterna kommer att flyga i luften och poängen med spelet är att skära så pass många frukter som det är möjligt och man behöver förstås vara snabb som en ninja vilket ibland kan låter enklare än vad det i själva verket faktiskt är. För att lyckas skära så många frukter som man bara hinner så använder man sitt pekfinger och är man riktigt snabb i fingrarna så kan man också komma riktigt långt i spelet.

Spelet handlar förstås inte bara om snabbhet för även den snabbaste personen kan komma och misslyckas eftersom det inte bara finns glädje i spelet utan också en och annan fiende som man såklart måste akta sig för, för att på så sätt kunna ha en chans att komma vidare i spelet. För så här ligger det till – förutom frukt så kommer det att komma in bomber i spelet och det är viktigt att komma ihåg att man absolut inte får skära en bomb i mitten för det kommer nämligen resultera till att det blir game over. Fruit ninja är alltså ett simpelt spel som de allra flesta kommer att ha glädje av där det är viktigt att vara väldigt snabb i fingrarna samtidigt som det är viktigt att inte vara för snabb. Tycker man att spelet är kul men kanske känner att det är för enkelt och vill ha en större utmaning så kan man pröva att tävla mot andra spelare, detta gör man i spelets ‘eventmode’.

Fruit ninja är ett mobilspel som är gratis vilket innebär att det är ett perfekt spel vilken ekonomi man än har och passar alltså de allra flesta personerna. Det finns även ett fruit ninjaspel som man är tvungen att betala en liten summa för vilket är spelet fruit ninja classic. Den stora skillnaden är att fruit ninja classic är helt annonsfritt. Tycker man att det är störande med reklam när man spelar spelet kan det därför vara en smart idé att använda sig av fruit ninja classic istället.

Comments are closed.